Att resa med en fotograf

Ni vet hur det är då man är utomlands, plötsligt känner man att håret ligger rätt och det är sol och man ber en väninna ta en bild eftersom ens egna armar inte räcker till för en helkropps- eller halvkroppsselfie. Men när jag ber om en sådan tjänst och vännen heter Magnus och är fotograf, då duger det liksom inte med några snabba snapshots med mobilen, nej – han börjar att arrangera och fixa. ”Lägg dig på gräsmattan istället!”, ”Blunda! Se ut som om du njuter. Sträck upp armarna!”. Och så är han tyst och försvinner och kommer tillbaka med en blomma han ryckt bort från en buske: ”Stoppa denna bakom örat!”.

Det kallas för teamwork och jag älskar att resa med Magnus.

Baddräkten kommer från Sunkini

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras