Dansar i neon på stranden

Morgnarna här på Kap Verde har fantastiskt ljus och vi går upp kl 06.00 för att fånga ögonblicket i soluppgången (solen går upp 07.03). Men det är kallt och blåsigt den tiden (blåsigt är det förvisso dygnet runt här, tar liksom aldrig aldrig slut). Igår plåtade vi det sista till boken och gick all in på färg. Jag bar mina giftigt orangea tights från Casall och ett linne från Casall som jag fick låna av Sabina (också Casall men gammal kollektion). Linnet var alldeles för litet, jag fick inte plats med träningsbehå under, men tänkte ”äsch -vi ska bara stå stilla och posera i det så skitsamma”. Men sen fick fotograf-Magnus feeling och ville filma då vi sprang i vattenbrynet osv haha (se min instagram @c8flinkenberg för den filmen om du vill få dig ett skratt) och linnet rullade/korvade sig upp i midjan, håret piskade i ansiktet och inget blev som planerat… Så är det på plåtning, men vi skrattar mkt och jag är säker på att glädjen kommer att synas även på de riktiga bilderna till boken sen.

 

1 kommentar
  1. Hej! Lyssnade precis på din och Huldas podd, så bra! Mycket bättre än säker stil podden. Skulle du kunna skriva ett inlägg om hur man kan klä sig om har smala långa ben (ingen rumpa) men större midja?

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras