Rosa kostym? Ja, varför inte?

En rosa kostym, kan det vara något? Ja, DEFINITIVT när den kan stylas så här casual chict. Och ihop med röd väska och matta, röda läppar, alltså HALLÅ så snyggt!

Du hittar en snarlik look nedan:

VAD? Original Wayfarer-solglasögon, Ray-Ban, 1699 kr.
VARFÖR? Tidlös design, kommer att funka även Beach 2036.

VAD? Ljusrosa kavaj i rak modell, 2nd Day, 2499 kr. Matchande byxor med lätt utställda ben, 2nd Day, 1599 kr.
VARFÖR? Herregud, behöver jag motivera? Titta på bilden och passformen! Enkel i sina snitt men djärv i färgen – ljuvlig kombo! Stort pluspoäng för lätt utställda ben också.

VAD? Ett par bruna, Filippa K, 659 kr.
VARFÖR? En klassis vit tisha med lite längre ärm – behöver vi inte alla en sådan? Plus att de jag har av denna T-shirtmodell, har jag köpt på Ica Maxi. Det är liksom ovärdigt en kvinna i min ålder, haha…

VAD? En röd skinnväska, Anine Bing, 3499 kr.
VARFÖR? Tittar man snabbt ser det ut som den där Gucci-väskan med tofsar (fast kostar kanske som en femtedel). Men det är det inte, utan ett ballt utropstecken till väska med absolut perfekt storlek och bra längd på axelremmen.

VAD? Vita sneakers av skinn, Adidas, 1299 kr.
VARFÖR? Retrodojan Stan Smith går aldrig ur modet, bokstavligt och bildligt talat. Dessutom äger jag bara sneakers som ser ut som om man ska kliva på nästa träningspass närsomhelst. Dessa är bättre lämpade som sköna vardagsskor.

INLÄGGET INNEHÅLLER AFFILIATE-LÄNKAR FRÅN WAKAKUU

2 kommentarer
  1. Rosa är så himla snyggt… Men lite svårt att bära upp så länge man är vintervit i huden… 🙂
    Suktat efter en rosa yllekappa halva vintern… provat o kollat i spegeln, skrattat o hängt tillbaka..Så blev det rea, gjorde likadant, haha… 🙂 så klart min känsla, säkert helt ok egentligen..

    1. Fast det är egentligen inte värre med rosa än någon annan färg! Den enda färgen jag tycker är hopplös då man är blek är nude, alternativt leverpastejfärg (om du fattar vad jag menar…). Ett tips kan vara att ha någon annan mer ”välkänd” färg närmast ansiktet. Det är då lite edgy kulörer hamnar för nära fejset som folk blir rädda och backar. Därför lättare med rosa byxor istället för rosa tröja exempelvis. Testa att pröva den rosa kappan men bär en grå eller svart halsduk virad närmast ansiktet, då känns det inte lika läskigt. Och gör som på bilderna här – bär en vit T-shirt under den rosa kavajen osv. Kör, bara kör! =)

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras