It’s a wrap(klänning)!

Wrapklänningen är en enormt figursmickrande modell som jag älskar lika mycket som jag gillar caesarsalladwraps på spenatbröd.

Perfekt modell om du (som jag) har kurvor med breda höfter, markerad midja och stor byst. Jag gillar när klänningen slutar strax vid eller under knäna så slipper jag sitta och dra i den då jag går eller när jag sitter.

Till vår Kap Verde hade jag bara packat med två ”gå ut”-outfits. Jag använde bara en och det var denna klänning från Lindex i otroligt skönt material. Som att svepa på sig ett nattlinne. Den är stor i storleken (jag har stl S och har vanligtvis M) enkel att justera utefter nuvarande midjemått eftersom man kan dra åt tygskärpet så lite eller mycket man önskar. Du kan även justera draperingen i urringen genom att fösa tyget lite mer omlott och modest om du inte vill vara så förförisk. Jag körde dock den djupa varianten till kvällen, hehe. Till klänningen bar jag metallicsandaletter från Nelly (förfärligt obekväma, men snygga på bild. Funkar att sitta i, that’s it), örhängen från Lindex och clutch från Zara (gammal modell). Sabinas vackra klänning är köpt i Thailand. Magnus Ragnvid har tagit bilderna nedan och har inte hunnit fixa till dem så de är helt oretuscherade (sorry Magnus…). Bilderna i trappan har Sabina tagit med sin iPhone!

5 kommentarer
  1. så snyggt med omlottklänning.. o säkert hyfsat snyggt på min figur också.. men jag har ett par i garderoben som åker fram o sen tillbaka just nu för jag känner mig ”för tjock” för dom.. ja, det sitter i huvudet.. just nu bor jag i mina House of lola klänningar/tunikor utan markerad midja.. 🙂

    1. Men vad är det jag hör! Japp, sitter bara i ditt huvud, det kan jag garantera. Stoppa tillbaka de midjelösa tunikorna i garderoben och ta fram dom i sommar och så sveper du på dig en omlottklänning och sträcker på dig. Det är en stil-order! =)

  2. Håller med dig! Omlottklänning är det bästa! Även jag är kurvig med markerad midja, höfter och byst. En omlottklänning framhäver allt det jag vill framhäva och trollar bort annat. Och bra att man kan justera midjan vid viss upp och nedgång!
    Petra- nu vet jag inte alls hur du ser ut i kroppen, men jag är iaf minst stl L och jag älskar omlott. Jag tror du skulle se smashing ut!??

    1. TACK!! jag är en kurvig M.. jo, jag skulle se helt ok ut.. men jag har gått upp lite mer än vad som känns bekvämt just nu o känner mig ofin i allt..Känns som om allt har satt sig på magen denna gången o midjan är liksom borta… Men framåt sommaren så.. 🙂

    2. Finns INGEN som inte passar i omlottklänning! Ingen. Det är själva flexibiliteten som jag älskar, att man kan knyta den på lite olika vis, justera midjemåttet osv.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras