Jag testar Dr Kadir gold mask

Ansiktsmasker är verkligen den stora hobbyn för många kvinnor idag! Det märks inte minst på sociala medier där folk gärna lägger upp bilder på sina sheet masks och annat som de använder. Jag har nyligen testat Dr Kadirs Gold Mask som är en hypad historia. Den finns även i silver (Sabina testade den häromdagen!). Den är ganska mysig i konsistensen och lätt att applicera. Min hy är ju så katastroftorr så den ”slurpade i sig” masken ganska snabbt och den hann stelna och spricka lite på vissa ställen efter en stund (se högra bilden). Jag sitter alltid ungefär fem gånger så länge som man ska med masker eftersom jag tycker de lika gärna kan få verka ordentligt när man ändå använder dem.

Nackdelen är då du ska ta bort denna mask. Det kommer guldstänk i hela badrummet och är ganska knepigt att städa bort. Du får räkna med att offra minst en liten frottéhandduk (jag vet inte om guldfläckarna går bort i tvätten, återstår att se).

Huden blev väldigt LEN efter behandlingen, nästan sammetsliknande. Jag klappade och klappade i ansiktet, som om det vore en kattunge. Däremot kände jag inte av någon direkt återfuktande effekt, och det är främst detta min hud behöver. Men har du normal hud är det en kul mask att testa! Du kan köpa den här.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE