Det är inte ofta jag bär helsvart från topp till tå. Men igår blev det så! Vi var på middag och jag har varit sjuk i nästan en vecka (inte likt mig det heller, jag är sjuk ungefär vart sjunde år…) och kände mig inte särskilt sugen på färg och vavavooom. Så det blev den här gamla utställda A-linjeformade klänningen från Zara som är mycket kortare än vad jag brukar köra. Men än duger spirorna att visa, så länge jag får använda heltäckande svarta strumpbyxor av hög denier…

2 kommentarer
  1. Får uppfattningen av att du är sjuk oftare än vad du skriver men tycker det är toppen att du har bilden av att inte vara sjuk så ofta. Tror det är ett bra sätt att tänka!

    1. Ehhhh…jaha…? Haha. Vad märkligt, senast jag var riktigt sjuk, alltså influensa-liknande symptom var kanske fem år sedan? Jag kanske blir småförkyld någon gång emellanåt men aldrig så jag får feber eller behöver ställa in möten mm. Det handlar inte om en ”bild” jag har av mig själv utan krassa fakta? Jag är väldigt öppen med alla mina sidor, både de dåliga och mindre dåliga varianterna. Och jag må ha mina svaga sidor men att vara sjuk ofta är liksom inte en av de sidorna.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras