Tillbaka till rutiner igen

Efter en tids sjukdom så har min kropp äntligen blivit någorlunda återställd så pass att jag kan återuppta min träning. Det är inte hela världen att få en ofrivillig vilopaus då och då, men denna paus blev mer än lovligt lång (10 dagar) och jag känner hur det kryper i kroppen efter att röra mig. Tyvärr så försvinner ju flåset väldigt fort, eller så var det bara så att jag fortfarande var förkyld i helgen då jag gick i en uppförsbacke…

Istället för att gå all in direkt på mina ordinarie pass så tänkte jag mjukstarta och sedan stegra intensiteten till slutet av denna vecka och avsluta med boxning och mer krävande cardiopass. Och så får det bli lite mer promenader och yoga i början av veckan.

Hur går det för er med träningen?

Den härliga bilden på mig och Sabina är från vår kommande bok som släpps i höst och tagen av Magnus Ragnvid. Mina kläder kommer från Cubus. 

4 kommentarer
  1. förra veckan gick som den skulle tre rejäla löppass… o ett pass med bodypump… tyvärr blev innebandyn inställd men det passet är ett bonuspass för mig så det var ändå en bra vecka!!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras