Jag ska bli bikinimodell

Jag har blivit tillfrågad att ställa upp som bikinimodell! Ja, ni hörde rätt. Det är inget tidigt aprilskämt. Jag skrattade rakt ut när jag fick frågan. Men företaget hade sett mig på instagram i bikini (från vår resa till Kap Verde gissar jag) och tyckte jag hade fin utstrålning eller vad det nu var. Och så ville de visa sin nya kollektion på olika typer av kvinnokroppar.

Min spontana tanke var ”Aldrig i jävla livet!”. Jag tycker det känns obekvämt ibland att behöva gå i bikini och köpa glass när halva stranden ligger och glor.

Samtidigt – varför inte? Jag är 47 år – jag har fått tre barn. Min kropp har pendlat i vikt genom åren och stått pall för massor av saker jag utsatt den för. De senaste åren har jag tagit hyfsat väl hand om den. Jag blir varken yngre eller snyggare och om jag kan inspirera någon annan att bära snygga badplagg fast den inte är 20 och har cellulitfri rumpa, så kör till!

Jag är skräckblandat förtjust och kommer säkert att ångra mig, men jag har tackat ja. YOLO och så vidare. Det är företaget Sunkini som tagit det stora modet att anlita mig, det är deras bikinimodeller (som släpper in solstrålarna så man slipper ränder) som jag och Sabina har på bilden här ovan. Den bilden är totalt oredigerad utan retusch – det där är the real deal ni ser, varken mer eller mindre. Sabina ska också vara med som modell – men hon är ju fitnessprofil, så hennes förutsättningar ligger ju på en helt annan nivå, haha…

Men jag är så pass gammal nu att jag har slutat tänka ”Varför?” och istället tänker: ”Varför inte?”.

Foto Magnus Ragnvid

12 kommentarer
  1. Wow!!! underbart om du frågar mig, du är en mogen kvinna med en sund kropp en förebild för oss i samma ålder o för betydlig yngre kvinnor!!

  2. 💪 ja man klart du ska! Det kommer bli jätteroligt! Du har helt rätt inställning! Ha kul! Kram från Oslo!

  3. Helt rätt! Jag undrar vad som hände med ditt samarbete med MammaFitness-Olga? Stämmer det att hon är hopplös att jobba med?

    1. Mitt samarbete med Olga avslutades helt odramatiskt. Jag fick i uppdrag att starta upp hennes portal mamma.fit med allt vad det innebär. Tanken var att jag skulle göra det i några månader, men det blev över ett år. Sedan fick jag andra arbetsuppgifter där som var av mer säljbaserad karaktär och det var jag inte intresserad av, plus att jag hela tiden hade haft som mål att göra det där i projektform för att sedan satsa på min egen portal. Jag gillade verkligen att jobba med Olga! Hon är inte alls hopplös, däremot är hon dominant och krävande men so what- jag hade inga problem alls med detta. Olga jobbar betydligt hårdare än någon jag träffat och hon har 100% kundfokus och ett genuint engagemang för sina följare. Jag respekterar henne högt som affärskvinna och lärde mig mycket under min tid tillsammans med henne. Men mamma.fit var ju inte MIN portal och jag hade hela tiden i bakhuvudet att vilja koncentrera mig på min egen sajt så småningom. Och så blev det också. Jag har kommit fram till att jag gillar bäst att arbeta åt mina egna projekt och inte åt andras, men jag ångrar verkligen inte att jag tog mig an Olgas projekt. Däremot var det inget jag ville göra för all framtid. Nu har jag hittat ”hem” och här tänker jag stanna! =)

    1. Tack för fina ord, Irene. Men så värst vältränad är jag ju faktiskt inte. Men tack ändå för härlig komplimang!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras