Min fina redaktion

Jag saknar dem ofta, mina härliga gamla medarbetare från CHIC-tiden. Det vi gjorde tillsammans var inget annat än ren och skär magi som jag kommer att spara i hjärtat för all framtid. Vi startade något nytt från scratch som vi byggde upp. Att få göra en sådan resa är något man ska vara väldigt ödmjuk och tacksam för i livet. Nu har jag startat upp en ny resa med Netstyle och det är jag också tacksam för såklart! Men jag saknar det här gänget och alla roliga skratt. Det är en helt annan sak att göra nysatsningar helt ensam. Snart dags för återträff med gänget! På denna bild var vi alla uppklädda enligt Sex and the City-style, eftersom vi hade CHICs lanseringsfest tillsammans med galapremiären av första SATC-filmen. Vilka minnen… Jag fick ögonfranslim i ögat som brände hål på hornhinnan och fick dagen efter premiären åka in akut till St Eriks ögonsjukhus. Ja, det är inte alltid en dans på rosor att leka glamour och gala!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras