Äntligen vardag igen!

Även om jag älskar långledighet och mys med familjen så känner jag samtidigt en lättnad över att det är vardag igen. Min kost och träning har gått helt åt helsike nästan hela förra veckan och jag har förlikat mig med det, för under storhelger som påsk så äter jag med gott samvete och prioriterar tid med familjen och Trivial Pursuit i soffan framför träningspass. Jag har heller inte bloggat så flitigt som ni märkt, utan försökt koppla bort devices och faktiskt vara med och interagera med min familj, mina barn och min mamma som kom på besök. Otroligt välgörande för själen! Men inte för midjemåttet kanske, haha.

Skitsamma – det är bara att strama till kosten och höja träningsdosen denna vecka så är jag i fas igen. Livet ser ju ut så här med toppar och dalar, man kan inte alltid leva enligt schemat. Jag har en skön påskledighet men känner en mättnad i kroppen både bokstavligt och mentalt gällande slappande, efterrätter och onyttiga middagar. Nu vill jag svettas, äta bladgrönsaker och komma ut i friska luften. Och göra business igen!

Här kommer en outfit som kanske kan inspirera så här i efterdyningarna av påsk när den gula radarn är påslagen. Så här är jag inte klädd idag men skulle gärna vara det!

Foto All-About-Fashion

1 kommentar
  1. O jag kör påsklov med min 18åriga dotter i STH ett par dagar till.. mall of scandinavia i morrn o idag har vi lantisar testar foodora o käkat middag i hotellsängen…

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras