Jag och mina skinnjackor

Det finns nog inget plagg som jag älskar lika mycket som skinnjackor. Jag gillar dem i de flesta utföranden dessutom; svarta, beiga, grå, knallfärgade, pastell, tajta, lite lösa, slitna, nya. I en skinnpaj är jag aldrig fel. Här kommer en liten throwback down memory lane till några av alla de tillfällen jag burit skinnjackor:

Fr v: Här var jag rödhårig och gravid med tvillingarna, skinnjackan var lånad. Den svarta skinnjackan är från 3.1 Phillip Lim (tror jag!). Den där kavajliknande skinnjackan var svindyr, inte min. Minns inte varifrån, typ Iro. Här är jag rätt så gravid med twinsen. Och så en bild från Guldknappen för skitlänge sen, tillsammans med Hulda. Jag har en Armani-skinnjacka.
Fr v: Lite märklig outfit från en modevisning för Filippa K, säkert 9 år sen. Jag och min skinnpajspolare Shatilla, min jacka från By Malina. Samma jacka från By Malina på modeveckan, typ 2012. Sedan modeveckan igen, fast 2014, skinnjackan från Primeboots.
Alla dessa bilder är från förra året! Från vänster: skinnjacka från Zara. Den svarta jackan är också från Zara, fast fuskskinn. Sedan samma jacka igen. Slutligen en tunnare omlottjacka från Frontrow.

 

1 kommentar

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras