15% rabatt på Sunkini

Ni kanske minns att jag ställde upp som bikinimodell för några veckor sedan? Det var ett infall av YOLO och allt det där och jag tänkte att jag blir ju varken yngre eller snyggare så why not? Nu ligger bilderna uppe från kampanjen och jag känner mig stilig och modig som ställde upp (hade jag vetat på förhand att bilderna skulle vara HELT oretuscherade, alltså inte det minsta fix i efterhand, vete fasen om jag vågat ställa upp, men men, haha…).

Nu har jag möjlighet att erbjuda er läsare 15% rabatt när ni shoppar ett badplagg från detta märke, Sunkini. Det är alltså bikinis, baddräkter och tunikor gjorda av ett material som släpper igenom solen, varpå du slipper trista ränder efter badplaggen. Deras badplagg är riktigt sköna också, kan jag garantera, eftersom jag prövat mig igenom kanske ett 40-tal av deras modeller, haha! Dock ganska små i storlekarna (jag har Large om ni vill göra en kroppslig jämförelse med er själva).

Använd koden ”Charlottasunkini” när ni betalar så dras 15% från priset. Rabatten gäller till och med den 15 maj. Happy Shopping!

I SAMARBETE MED SUNKINI

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras