Välkommen till Netstyle, Marit!

Som ni kanske har hunnit märka, så har vi rekryterat ytterligare en begåvad bloggare till Netstyle-familjen. Varmt välkommen önskar jag Marit Dybeck, som jag haft span på i flera ÅR faktiskt! Vi kom i kontakt redan då jag sade upp mig på CHIC och då tänkte jag att Marit skulle vara en del av mitt nya projekt. Men det tog som sagt lite längre tid att få igång Netstyle än planerat pga andra uppdrag som kom emellan.

Men nu är Marit äntligen på plats och det känns jättekul, tycker jag! Marit jobbar som stylist och inredare och hon kommer att ge oss massor av kul inspiration för hemmet och annat. Jag blev genast peppad att ta tag i våra uteplatser efter att ha läst hennes senaste inlägg. Missa inte Marits blogg här!

Den här helgen har blivit helt uppäten av barnens aktiviteter. Det blir lätt så då man har tre barn och de alla tre har stora sportintressen. Elias (ena tvillingen) kör basket och fotboll, Elsa (andra tvillingar) har blivit HELT hooked på gymnastik (hon kollar in stretchövningar och spagatgrejer och tricks på YouTube och jag tror att hon snart går av på mitten, men hon är väldigt smidig!) och vår äldste son Lukas spelar fotboll på avancerad nivå med massor av träningar, matcher, cuper, resor med mera. Så på helgerna får vi ta hjälp av andra föräldrar för att få ihop logistik med skjutsning till matcher och kalas mm.

Igår var jag dessutom matchvärd för Sollentuna herrlags hemmamatch (sådant man åker på någon gång som fotbollsförälder…). Och imorse var det makens tur att sitta i sekretariatet på cup med start klockan åtta på morgonen.

Men jag är väldigt glad över att vi har aktiva barn som gör saker de tycker är roligt. Vi resonerar som så att vi stöttar dem till 100% med deras sporter, varför skulle vi inte göra det? De ska få alla tänkbara möjligheter vi kan ge dem att utvecklas. Med tanke på hur slappa ungar generellt är idag med alla frestelser från mobiler och TV-spel är det en ynnest att ha barn som åtminstone har ett intresse av sport. Det kunde ju ha varit tvärtom. Man kan inte direkt tvinga någon att gilla fotboll eller gymnastik.

Nu ska jag rusa iväg på fotbollsmatch, sedan lämna dotter på gymnastikträning…

1 kommentar
  1. Jag blir matt bara jag läser allt du hinner med 🙂 Har läst länge nu och har alltid imponerats av dig. Karriär och mycket jobb, all träning, hemmet och hus, 3 barn med allt vad det innebär, och så vidare.. Du kan inte få många vilostunder tänker jag. Även ett lyckligt äktenskap har du skrivit om att du har. Riktigt imponerad! Du är en förebild.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras