Barnkalas för tvillingarna

Tvillingarna har nyss fyllt 8 och haft kalas för hela sin klass (uppdelat i två kalas på SAMMA dag… ehhhh) hemma hos oss. Vi är HELT slut som artister, jag och maken. Och inte helt otippat så var kalaset med enbart tjejer betydligt lättare och en walk in the park jämfört med killarna. Nu är det fokus på träning och trädgårdsarbete precis hela helgen! Inledde morgonen med ett utomhuspass vid Edsviken och ska köra samma sak imorgon bitti fast då med min väninna Kattis som kör sitt Friskis-pass då (hon är instruktör). Hoppas ni får en fin helg, nu ska jag ut i solen och kratta vidare… (redan fått valkar i händerna).

Våra barn gillar inte tårta, så istället körde vi glassbuffé. SUCCÉ! Tack Anna, för tipset!

Ballongerna tekpade jag fast i bordet i mitten, som en centerpiece. Många av kalasdetaljerna kommer från Tiger Stockholm (TGR).

1 kommentar

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras