Kära du, det blir faktiskt bättre med åren

Till alla er med åldersångest: herregud, misströsta inte. Det BLIR bättre. På alla vis. Åren efter 30 (och 40) har varit de absolut bästa i mitt liv. Kan bara föreställa mig hur jäkla snygg och stilfull jag kommer att vara efter 50 och 60 med tanke på utvecklingen so far… haha. På bilden till vänster är jag 13. På bilden till höger 47. Det skiljer alltså 34 år (!) mellan dessa bilder. En svindlande tanke! Den fina bilden till höger är från vår kommande bok och tagen av Magnus Ragnvid. Bilden till vänster tror jag mamma tagit.

4 kommentarer
  1. Haha, så sant! Jag tänkte på det häromdagen. Att jag blev ju snyggare än jag trodde jag skulle bli (är snart 31). Och att det där gamla snacket om att män har sån fördel för de blir bara snyggare och snyggare med åren medan kvinnor förfaller (sånt jag hört förr ja…) INTE stämmer. Det finns så många skitsnygga kvinnor i åldern 30+ och uppåt som bara blir finare med åren! Kul att kunna knäcka den mossiga myten!

    1. Ja, visst är det så! Nästan alla mina väninnor har blivit mycket snyggare och säkrare på sig själva efter 30, medan deras partners blir tunnhåriga, får ”sambomage” och liknande… 😉

    1. Haha, gulle dig… Jag var sjukt nöjd med håret minns jag, på den vänstra. Många andra permanentade sig för att se ut så där, vilket jag inte behövde…ehhh

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras