Gissa vad denna klänning kostade?

Jag är faktiskt riktigt bra att på fynda billiga kläder! Jag ser liksom direkt (eller ehhh, inte alltid kanske…) vad som kommer att förvandlas till en kul outfit på mig utefter mina förutsättningar, från att hänga som en ledsen bit tyg i reahörnan, ihopträngt med andra plagg. Som denna klänning som jag köpte häromdagen. Jag behövde en mer businessanpassad klänning som inte kändes för somrig och lite mer corporate, utan att bli tråkig. Lite Mad Men-vibbar helt enkelt med modest längd i kjolen och absolut inte urringat. Och så hittade jag denna som vid en första anblick så lite gråblektrist ut. Men ihop med ett kul metallicskärp och lagomhöga klackar från By Malene Birger i ball färg så så blev detta en winner till klänning tycker jag!

Och GISSA vad den kostade…? 150 spänn! Rea på H&M, deras outletbutik här i Sollentuna, Stinsen/Häggvik.

Jag bar den på ett frukostseminarium imorse som jag var inbjuden att prata på, tillsammans med Mimass VD Håkan Wahlström på Stockholm Beauty Week. Jättetrevligt och kul att prata om K-beauty, innovativa skönhetsbehandlingar, verksamma ingredienser i skönhetsprodukter och lite annat som händer på den fronten. Gå gärna in på Beauty-Bar, som Mimass ligger bakom, där hittar ni massor av högkvalitativ hudvård!

2 kommentarer
    1. Tack snälla! Varför är du ”rädd” för tighta plagg? De kommer inte att bita dig… 😉

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras