Aperol Spritz, pooldopp och carpaccio

En fantastisk helg blev det, mycket tack vare detta otroliga väder och medelhavsvärme som aldrig verkar försvinna! Vi har byggt upp årets pool (eller vi, jag gnällde mest över att det var svårt att förstå bruksanvisningen och lät andra jobba med att få ihop alla delar…) och premiärbadat i den (ja, även jag! 18 grader…ehhh, den har inte riktigt hunnit värmas upp än). Och så har vi suttit på altanen med sjöutsikt och nypit oss i armen över livets ljuvlighet, ätit carpaccio, grillad hummer och någon filodegs-tjosan med löjrom (blev sådär halvlyckad, men nästa gång ska vi göra lite annorlunda, delar med mig av recept då!) och druckit Aperol Spritz (bara jag, min man avskyr det).

Jag har tillbringat större delen i trädgården i bikini och shorts (ta mig i brasan, ni hörde rätt! Jag som nästan ALDRIG bär shorts). Shortsen på bilden är från H&M (förrförrförra året) och bikinin från Greta (lite i minsta laget, men men).

Jag har även kört mitt sedvanliga cross-pass som jag kör varje söndagmorgon sedan 4 veckor tillbaks. Det är min väninna Kattis som håller i det Friskis-passet, som sker utomhus och är en riktig rackabajsare till träning för hela kroppen. Förutom det har jag bakat bullar med kidsen och i vanlig ordning så är helgerna = fotboll i familjen Flinkenberg med 2 av 3 barn som spelar. Främst vår 12-åring som alltid har flera matcher på helgerna. Det är himla fint mitt liv just nu, det mesta flyter! Jag har valt att knappt jobba alls på helgerna då det är så tjockt med familjeaktiviteter då. Kollar knappt instagram. Det är väldigt skönt på sätt och vis. Nu ser jag dock fram emot arbetsveckan och har en hel del spännande samarbeten att styra upp. Jag är utvilad, lycklig och fulltankad med D-vitamin (och kanske fem nya myggbett…). Hoppas ni också fick energigivande helg!

Röhnisch
349 kr
Panos Emporio
399 kr
Ellos
174 kr
Nivea
158 kr
Ellos
147 kr
Philips
699 kr
Ellos
279 kr
Ellos
224 kr

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras