Snabbaste fusk-quesadillas

Ett busenkelt och snabbt recept på fusk-quesadillas får du här: Ta såna där tortillabröd som man brukar använda till tacofredagarna (på bilden har jag använt mediumstorleken). Bre lite smör + tomatpuré på dem. Lägg sedan på rökt skinka och ost. Lägg ena tortillabrödet på det andra, ungefär som en hamburgare. Sedan sprayar du lätt med lite olja i en stekpanna. Släng ner dubbelmackan till quesadillas på relativt hög värme i pannan. Vänd efter någon minut, titta så att den har blivit lite gyllenfärg-fläckig.

Ta sedan bort från plattan och låt svalna liten stund. Sedan klipper du små slices av din quesadilla och ger till barnen. Utmärkt plockmat i värmen, de kan äta detta utomhus utan bestick om du ger barnen servetter. Mina twins älskar dessa!

Ja, de fick dricka saft till… Sockerfri dock.

UPPDATERAT: Jag kallade dessa för tortillapizzor tidigare, men bloggläsare Karin påpekade klokt att detta ju är quesadillas! Förstås… Inte RIKTIGA sådana (antar att de ska göras med annat bröd…? Eller att man gör brödet själv?), men ändå. Sorry för min ouppmärksamhet och tack Karin för din vakenhet!

2 kommentarer
    1. Haha, självklart är det det! Jag TYCKTE väl att kände igen konceptet men kunde inte placera det, haha… Tack för att du noterade detta, har uppdaterat texten nu! =)

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras