Riktigt snygga och sköna vardagsoutfits

I väntan på nästa värmeböljavåg kan vi klä oss mer som folk. Här kommer tre riktigt snygga och sköna vardagsoutfits, som passar för både kontor och after work:

Den asymmetriska kjolen

Klassisk skinnväska, Spikes & Sparrow, 1.399 kr. Svartvit rutig omlottkjol, Ellos Collection, 239 kr. Vit bomullsskjorta, Ellos Collection, 150 kr. Ballerinaskor med snörning, Ellos Shoes, 196 kr. Armband av rodiumpläteratsilver med knut, Sophie by Sophie, 2.300 kr.  Svart- och silverfärgat armband, Dyrberg/Kern, 649 kr.

Den röda maxiklänningen

Röd maxiklänning, Saint Tropez, 769 kr. Örhängen, Emma Israelsson, 1.695 kr. Rosa slip-in-sandaletter med fuskpälsboll, Agnes Cecilia, 349 kr. Svart skinnväska, Morris, 1.959 kr.
Scarf, Ellos Collection, 69 kr.

Korta jeansen och lilla jackan

Kavaj/innejacka, Esprit, 299 kr. Randig topp, Esprit, 119 kr. Handväska, Morris, 1.499 kr.
Ljusblå jeans, Twist & Tango, 500 kr. Puderrouge med highlightereffekt, Clarins, 395 kr.  Slip-in-sandaletter, Apair, 2.299 kr.

Foto All-About-Fashion

2 kommentarer
  1. Tack för att du modellade för Sunkini. Jag hatar bikiniunderdelar. Det har funnits en enda jag trivts i, den var från Panos och kom för sådär 15 år sedan. Den har jag använt intill genomskinlighet, så utsliten är den. Jag har sneglat på Sunkini, men deras större trosa känns det som att jag kvävs i och den lilla knytbikinin har jag inte ens sneglat på. Jag är 47 och det har inte funnits på kartan att jag ens skulle prova en sådan. Så såg jag den på dig och beställde hem – underbart skön och bekväm på! Jag känner mig inte hundra bekväm i den, men tänker baske mig ha den tills jag gör det. Den åker med på solsemestern!

    1. Åh, tack SNÄLLA Sanna för den här kommentaren! Vet du, jag har tänkt skriva ett inlägg i veckan om just det här med bikinimodeller för oss som är lite kurviga. Det är väldigt många kvinnor som inte törs tänka tanken att bära ett knytbikini-underdel eftersom de tror att om man är stl 40/42 och uppåt så är man förpassad till de bredare tant-trosorna av shortsmodell. Jag tycker nästan att det är tvärtom. Ju större bakdel, desto snyggare blir den i knytmodell i trosa! Det handlar ju om skärningen och de breda modellerna har en mer horisontell linje vilket gör att man ser ÄNNU bredare ut. Bättre då med högre skärning som knytmodellerna har. Och ett JÄTTEPLUS är att man kan JUSTERA hur tajt trosan ska sitta. Jag tycker du ska bära sin Sunkini-bikini med stolthet och vicka extra mycket på häcken på stranden under solsemestern, är helt säker på att du är supersnygg i den! Kram C

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras