Planerar skoförvaringen

Jag har massor av annat jag egentligen borde prioritera nu i jobbväg och även privat, men just i sådana tillfällen gör jag helt irrationella val. Som att scrolla igenom skoförvaringsbilder så jag får inspiration till hur jag ska planera hur jag ska placera skorna i mitt dressingroom. Eller så börjar jag sortera mitt smink (som fortfarande står i kartonger på olika ställen sedan vi flyttade in för 2,5 år sedan…). Haha, ja ni hör ju… Prioriteringar. Tänk om man ändå hade fått bli skodesigner! Och fick hålla på med sådant hela dagarna! Ja, det får bli min karriär innan pensionen. Nu ska jag springa mina 7 km, gå på sonens fotbollsmatch, kolla igenom samarbetsfilmer, ge förslag på textning, gå igenom en offert och skriva några artiklar. Sedan blir det grillat med familjen ikväll. Hoppas ni får en fin lördag!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras