Träning, poolhäng, grill och chill

Vi har fått så många komplimanger för de nya utemöblerna från Brafab och vi älskar dem verkligen!

Ytterligare en overkligt härlig försommarhelg har passerat och jag är så lycklig över att tillbringa helgerna i vårt hus, med spontana grillmiddagar hos vänner, svalkande pooldopp, fotbollsturneringar för kidsen och bara en massa mys helt enkelt. I min ålder kräver man kanske inte mer än så, haha. Jag är fullt nöjd och belåten med mitt liv för tillfället!

Poolen fungerar nästan som en ”riktig”, man tillsätter klor, det finns pump och stege och ett rejält överdragsskydd.

Vi har som sagt monterat upp ett jäkla schabrak till tillfällig pool på vår tomt, den rymmer nog 12.000-14.000 liter. Dock fick vi upp den lagom till att vädret pendlade från stekhett till rätt ordinärt juniväder, alltså 16 grader. Så det har inte varit så varmt i vattnet än, 18 grader. Men de senaste dagarna stekande värme har värmt upp poolen till 24 grader och då badar ju även jag.

Dessa vackra rosa bondpioner har jag plockat ur vår trädgård.

I övrigt så tränar jag nästan dagligen nu. Ser alltid till att få till någon form av fysisk aktivitet, antingen löpning, eller promenader, eller löpning + styrketräning. I lördags blev det löpning och i söndags morse cross-pass med Friskis utomhus (har kört varje söndag i en månad nu, perfekt skäl att inte dricka så mkt bubbel på lördagarna så att man pallar att gå upp sen söndag morgon). Jag känner mig stark i kroppen nu. Ska väga och mäta mig i veckan och ge rapport. Jag är inte i toppform, men däremot i mitt livs form. Jag skulle kunna väga mindre och träna med högre intensitet och köra slut på mig, men det vill jag inte. Jag vill kunna äta mina efterrätter, dricka mitt vin, grilla flera gånger i veckan och ta mer halloumi om jag känner för det. Jag vill ha energi och umgås socialt med vänner. För mig är det den ultimata balansen.

Apropå ditt livs form så har jag och Sabina startat ett separat instagramkonto för boken med dagliga tips, missa inte det! @dittlivsform

Dips på min veranda i söndags medan jag kollade barnen som badade. Bikinin är från & Other Stories och flera år gammal.

Hoppas er helg var lika energigivande som min. Nu har jag massor av kraft att ta tag i denna veckas lunchmöten, offertskrivningar, artikelskrivande, säljmöten, skolavslutningar och CHIC-reunion-partaj för min gamla redaktion. Alltså, CHIC ska inte återförenas, men vi som gjorde CHIC från start, original-uppsättningen, vi ska träffas hos mig och fira att det är 10 år sedan CHIC lanserades. Kommer bli kul!

Spontan grillmiddag hos våra vänner Kattis och Magnus, som har en riktig pool. Deras hus har samma färgställning som vårt, vitt med grå knutar!
Ellos
104 kr
Intex
349 kr
Brafab
2375 kr
Studio Lisa Bengtsson
299 kr
Nivea
142 kr
Ellos
499 kr
Name it mini
199,95 kr
Ellos
399 kr
Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras