Midsommardagen… och kvällen

Älskade svenska sommar! Visst, det var kylslaget igår också (vi bet ihop ändå och satt ute en stund) och visst, det blev en snöplig förlust mot tyskjävlarna i fotbolls-VM. Men ändå. Vi fick en underbar midsommardag i vilket fall. Det började med att jag och maken rensade trädgården från nedfallna kvistar och skräp, ryckte ogräs, klippte gräsmattan, fejade och donade. Ungefär i tre timmar. Så glamouröst är det att bo i hus med trädgård. Sedan började fixet för vår middagsbjudning för några nya väldigt kära vänner och deras barn. 13 personer varav 6 vuxna. Tjo och tjim, grillat och skattjakt för barnen för att hitta godispåsar och sedan obligatorisk fotbolls-pepp i soffan. Som tyvärr slutade som vi vet men vi höjde stämningen återigen med musik-quiz som sedan följdes av en variant av Sanning & Konka (de vuxna alltså) fast utan konka… Kan rekommenderas, man fick reda på både det ena och tredje om alla! Haha…

En ljuvlig kväll som kan behövas plockas fram i minnesbanken i höst då det börjar bli nollgradigt. Nu är det dags att ta hand om disk, tvätt, springa typ fyra mil för att göra mig av med alla kolhydrater – och förbereda för veckan som kommer.

Jag hade på mig min vita klänning från Mayla som jag inte använt på länge. Hann tyvärr inte ta en bild förrän då det var sent och alla gått hem, därav kvalitén…

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras