Squats, jobbstress och långa dagar

Många andra är på semester nu, men inte jag. Jag har minst två veckors jobb till innan jag kan ta lite ledigt. Eller – miljöombyte – som jag kallar det. Att vara på semester som egenföretagare med tre barn är inte riktigt att koppla av dessvärre, haha… Just nu är jag ensam med tvillingarna i några dagar då maken och äldsta sonen har dragit till Smögen på fotbollscup. Jag har en del möten att avverka i stan och lappar ihop dagarna med barnvakter, besök av mormor och lite klurighet för att kunna få till både jobb, socialt liv och träning. Det blir en hel del hemmaträning denna vecka! Bland annat knäböj, som ju faktiskt går att göra exakt varsomhelst.

Bilden är tagen från Magnus Ragnvid och är från vår kommande bok.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras