Alessandra Rich – om jag vore rich

Det här märket blev jag introducerad av genom att läsa vår egen artikel, som Helena Skoog skrivit: Alessandra Rich. Blev nyfiken och kollade igenom hennes kollektioner. Oh. My. God. Skulle jag inte ha gjort! Vilka fantastiska kreationer – och givetvis svindyra också…

Lite spretig stil genom de olika säsongerna, men jag kan urskilja följande inspiration: lite Krystle från Dynastin, lite 80-talsreferenser blandat med vinyl, lite sexig Pan Am-flygvärdinna-vibb och lite fetish och Versace. Fast ändå på ett eget sätt. Gillar väldigt mycket kjollängderna och är ju en sucker för dramatiska silhuetter med markerade midjor och paranta axlar, så det här är verkligen right up my alley!

1 kommentar
  1. Oj oj borde inte heller kollat. Habegär. Också förtjust i plagg med mycket form. Alla rätt i min bok! Tack för en blogg med bra och relevant mix. Ha en fin dag, Filippa

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras