Min nya modepyjamas (och photobombande make)

Jag har letat länge efter såna här så kallade co-ords, alltså då topp och byxor är i samma mönster och hänger ihop, som ett set. Mer avspänt än kostym och skönt på sommaren då de ofta är i tunna tyger och material. Blev otroligt glad över att ha hittat detta fina set i siden från Ahlvar! Finns på rea nu, passa på. Vi i branschen kallar dessa set ofta för ”modepyjamas” och det är en outfit som du klär upp eller ned beroende på val av skor (mina är från By Malene Birger) och övriga accessoarer som smycken, handväskor osv.

I ett försök att leka modebloggare tänkte jag helt enkelt ta några avspända (haha) outfitbilder på vår entréaltan i kvällssolen, med min Olympus-kamera på självutlösarläget. Jag har slutat be min man om hjälp, han bara suckar, tar en bild och tycker sen att det är ”klart” (vilket det givetvis inte är, det vet ju alla att man måste ta minst 47 bilder för att sedan rata 45 av dessa). Det är därför jag föredrar att ta bilden själv med självutlösaren.

Detta hör (eller misstänker) på något vis min man och står och lurpassar vid ytterdörren, för att sedan kasta upp den precis då bildjäveln tas. Och när jag skriker åt honom att sluta larva sig och dra igen dörren, så gör han det. Och hoppar sedan ut ytterligare en gång! Så är det att vara gift med min man. Vi har nästan aldrig tråkigt, som ni säkert förstår, haha…!

Ellos
209 kr
Ellos
179 kr
Billi Bi
979 kr
Ellos
150 kr
Dyrberg/Kern
799 kr
Whyred
1999 kr
Ellos
499 kr
Ellos
629 kr
12 kommentarer
  1. 😂 Underbart! Att ha roligt tillsammans är så viktigt.
    Och innan dörren flög upp, jättefina bilder på dig och din outfit!

  2. Min man är EXAKT likadan. Sällan tråkigt men ibland ganska jobbigt…😂😂 Setet är jättefint på dig, jag såg det på Åhléns city i veckan och varsjälv frestad. Måste dela med mig av nåt mer – känns som vi kämpar ihop med ”balansen” – har köpt gymkort, bokat pt för rehab och ska bygga upp kroppen lååååååångsamt för att må bra. Han frågade ”vad är dina mål med träningen?”. Jag svarade det som först kom upp i huvudet ”jag vill känna mig lätt, statk och smidig!!”. Så nu jobbar vi på det i ett 1-års perspektiv. Början är back -to-basic med små förändringar i kroppen. Hållning core skulderblad och axlar. Jobba med ”pressure-points”. Få kroppen att minnas hur den ska finka. JAG ÄR SÅ PEPPAD!!!!! Kosten på sommaren…skit samma, jag bestämde mig för EN förändring i sommar. Inget godis! Och i ärlighetens namn…om jag skippar det så är min kost helt ok! Kram och ha en solig varm och härlig sommar ☀️☀️/Lotta

    1. Köp setet! På rea nu. Du kommer inte ångra dig. Vad härligt att höra att du tagit tag i träningen, jag är typ chockad… Avskyr inte du träning? Haha… Någon gång måste man ju ta tag i vardagsmotionen dock, oavsett vad man tycker om det. Bra med 1-års perspektiv, låter som en sund PT! Starkt jobbat att skippa godis… Det vete fan om jag hade fixat. Men jag har dragit ner på konsumtionen i alla fall. Lycka till med hälsoplanen! Kram tillbaks, C8

    1. Tack snälla! Jag ÄLSKAR verkligen detta set, helt perfekt att känna sig sval, snygg och dressad men ändå bekväm och inte för uppklädd. Ahlvars storlekar är väldigt små, det vet jag sedan tidigare. Du behöver gå upp en storlek (minst). Jag har stl L i både topp och byxor och drar vanligtvis en storlek 38 i andra märken.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras