Kläder för hemmet och ett hem för kläder

Om du också går i förnyelsetankar för hemmet så kan jag glädjande nog erbjuda dig en rabattkod på 20% på Jotex sortiment (inklusive möbler och mattor)! Denna rabatt gäller under vecka 34 och 35 (till och med 2018-09-02). Koden är CHARLOTTA20. Ja, den måste skrivas in i versaler. Koden kan inte kombineras med andra erbjudanden, rabatter och gäller endast en gång per kund.

Jag brukar säga att inredning är som kläder, fast för hemmet. Då blir det genast roligare! Det är först på senare år mitt intresse för inredning blommat upp. Jag har genom min uppväxt haft pojkvänner med så exceptionellt stort intresse för design och inredning (av någon anledning) att jag känt att den kvoten av ”hobbies” redan är fylld. Dessutom har jag varit så upptagen av annat i jobbsammanhang att det nästan varit skönt att ha någon annan som skött det mesta gällande inredningen. Min man är väldigt duktig gällande renoveringsprojekt och hur man väljer material till olika saker. Vi har snarlik smak gällande hemmet, men inte alltid. Just nu är ett pågående projekt för oss var vi ska göra av alla våra kläder. Jag har givetvis flest kläder och skor i familjen, pga mitt yrke. Vi har ju evighetsprojektet med dressingroom på våning tre, som är påbörjat, där vi väntar på själva inredningen och en del möbler. Här har jag bara ställt in några klädhästar och en spegel. Jag tänker mig att några rosa sittpuffar, ett vackert vitt skrivbord med lite guld eller silverdetaljer och några andra kitschiga, härliga element skulle göra sig fint här, vad tycker ni?

1 Kristallkrona, 1599 kr. Inget hem är väl komplett utan en prålig kristallkrona? Den här tror jag passar fint i kombo med inredningen i övrigt. 2 Vitt sideboard, 8299 kr. Lite pricey men det är pga kvalitén, det är tillverkat av massivt trä, vilket jag gillar. Nästan inga möbler är av det idag, utan de flesta är av MDF. Detta är gediget och stiligt. Perfekt förvaring för mina handväskor och vissa sneakers. 3 Blommigt kuddfodral, 99 kr. Hos mig får det gärna blomma året om! Detta tyg gillar jag extra mycket då det innehåller lite silverdetaljer i mönstret. 4 Spegelbricka, 399 kr. Jättefin att lägga smycken på! 5 Rosa sittpuff i sammet, 2599 kr. PERFEKT i mitt dressingroom! Här ska jag sitta och titta på mina kläder i höst. Och kanske dricka en kopp latte eller ett glas prosecco. En härlig centerpiece i rummet och blir fin mot den vita mattan jag har. 7 Dekorativ mässingsspegel, 799 kr. Som ett smycke på väggen! 8 Sammetsgardiner, 2-pack, 598 kr. Vi har sammetsgardiner i matsalen också, fast i grönt (även de är från Jotex). Till mitt dressingroom vill jag dock ha vita, eftersom jag har rosa tak och en del andra färginslag från kläderna där. Sammet ger ett elegant och sofistikerat intryck!

Men kläddilemmat syns även på andra ställen i huset där vi inte löst riktigt hur vi ska förvara våra kläder. Makens skjortor mm hänger bara rätt upp och ned i sovrummet på en klädhäst. Det finns helfigursspeglar lite överallt i huset (de flesta från InWhite4you som har så fina saker) och även barnen har flera egna garderober och walk-in-closets.

Vi behöver dock göra ett omtag av helheten i huset just av förvaringsskäl, både för kläder och annat. Snart kommer jag att göra ett stort rens av min garderob, sortera ut, sälja, laga, köpa nytt, skänka bort osv. Då behöver det vara ordning och reda på sakerna! Jag ska lägga lite mer energi och tid på inredningen i höst, det är planen. Ser fram emot att visa er resultatet sen!

Indiska
99 kr
Jotex
6999 kr
Jotex
99 kr
Jotex
1799 kr
Gianvito Rossi
8380 kr
Jotex
1699 kr
Odd Molly
1395 kr
Jotex
3695 kr
Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras