Jeans till middag? Absolut

Rubriken syftar förstås inte på att du ska äta jeansen till middag, hehe… utan givetvis handlar det om att jeans funkar alldeles utmärkt som plagg även då du ska vara lite finare. Men kanske inte vill känna dig FÖR uppklädd och fortfarande vara casual. Fast snygg. Ikväll ska vi på middag och det blir inget märkvärdigt, men jag vill ändå vara fin förstås.

Det är äntligen så pass kallt ute (får man säga så…?) att det passar med jeans. Svarta jeans gör direkt att det känns mer dressat och uppklätt, jämfört med blå jeans. Blå tvätt funkar också till fest och middag men kräver att man snofsar till övriga plagg och accessoarer vilket jag inte riktigt orkade idag.

Jag valde dessa svarta bootcutjeans från Cubus, som du nu hittar på rea eftersom Cubus kör 25% rabatt på alla jeans v 38-40. OBS! Som jag nämnt tidigare så är jeansen stora i storlekarna på Cubus! Dessa är i stl M men jag hade gott och väl kunnat åla i mig stl S, eftersom de är i stretch och töjer sig med tiden. Den gosiga tröjan (väldigt varm men sticks inte) kommer också från Cubus, klicka här. Handväskan är från Tiger of Sweden och du kan köpa den här. Sidenscarfen är från Wangari Sthlm och går att hitta här. Jag knyter den runt handväskan för en lite kul och ledig look.

Mina armband kommer från Caroline Svedbom och Cocoo. Jag tycker det är fint att placera armbanden utanpå tröjan. Stövletterna har jag köpt i någon liten butik, minns inte märket, tror det kan vara Agnes C.

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras