Helg med bakning, fotboll, matmys och promenad

Efter förra veckans jobbspurt valde jag en lugn helg med enbart familjemys. Jag har gått lite promenader i höstkylan, stått på fotbollscup och hejat på yngste sonen, skjutsat till gymnastikträning, bakat cirkus-sockerkaka med barnen (det blir cirkusvibb om man glaserar med vit choklad och strör över lite karamellströssel), tvättat och vikt kläder, renbäddat, ätit god carpaccio som maken bankat ut (portionen på tallriken är makens, haha – en vanlig tallrik räckte inte så han tog ett serveringsfat…), sovit och pillat med denna hemsida Netstyle.

En lugn och härlig helg även om jag känner i kroppen att det blivit väldigt mycket stillasittande senaste tiden, har lite svullnad i benen och behöver därför röra mig mer veckan som kommer vilket jag ser fram emot.

Hoppas ni haft en härlig helg!

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras