Dagens outfit: Bootcutfavoriter

Ni har väl inte glömt bort att Cubus har 25% rabatt på alla jeans hela veckan ut (v.38-40)? Erbjudandet går ut nu på söndag, så passa på! Jag är ju EGENTLIGEN team skinny jeans, men nu börjar jag nästan gå över till team bootcut. Det är hursomhelst kul att variera och det är ju lättare nu när jeansen är billigare än vanligt.

Mina jeans är av modellen ”Bootcut Blake” från Cubus, 374 kr, klicka här. Ordinarie pris är 499 kr. Som jag har sagt tidigare så är dessa jeans stora i storleken! Du behöver gå ner en storlek mot vad du vanligtvis har. Jag har stl S vilket jag nästan aldrig kan ha annars. Halleluja-moment bara det, haha…!

Jeansen är i stretch och jäkligt sköna. Man kan styla dem som jag har gjort idag, till en mer casual höstlook, med istoppad blus, skinnjacka, stor leopardmönstrad scarf och sneakers. En lite finare väska gör looken aningen mer dressad. Det är mitt nya knep, att välja en classy väska för att liksom stjäla fokus från mina sneakers. Jag pallar inte att gå i högklackat så ofta men i en sån här outfit känner jag mig ändå snygg.

Blusen är från Lindex (gammal), scarfen från Marc Jacobs, skinnjackan från By Malina (gammal modell men snarlika hittar du här), den supersöta mockaväskan i grått med dekorativ sten kommer från Caroline Svedbom. Sneakersen är från Chanel. hade nästan glömt att jag hade dom!

Här hittar du fler jeansfavoriter och stylinginspiration!

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras