Måndagskänslorna

Ännu en helg har passerat. Jag hann inte med hälften av det jag planerat, men jag hann umgås med min familj, sova ut och baka shitloads of fikabröd till helgens kommande fotbollscup. Däremot blev det ingen träning eller lövkrattande. So be it.

Nu är det ny vecka och melankolin sprider sig på hemmakontoret tillsammans med doften av micrad ångkokt torsk och broccoli med ägg, som jag äter direkt ut matlådan framför datorn. Så glamouröst kan det vara emellanåt.

Min yngste son Elias hjälpte till att göra kärleksmums (eller mockarutor som vissa kallar det). Han är väldigt förtjust i kaffesmak så detta var ju rena himmelriket för honom förstås. Han gjorde några specialare åt sig själv och sin tvillingsyrra.

Idag har jag bokat pass på Friskis. Cirkelgym. Slut på ursäkter. Nu behöver jag få koll på styrketräningen igen, funkar inte att bara springa på löpband. Jag behöver träna axlar, rygg och annat också.

Jag har en rätt kul vecka framför mig med många spännande möten och trevliga luncher på stan, stand-up med middag med vänner på torsdag och så fullspäckat schema i helgen. Hur ser er veckoplan ut?

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras