Fuskpälskappan + jeans på två sätt

Är du som jag lite frusen över rumpan så är fuskpälskappan ett utmärkt alternativ nu när hösten snart går över till vinter. För att downdressa den något och undvika den lite damiga stilen så blir den snygg tillsammans med jeans. Här kommer två varierande sätt att styla denna kombo fuskpälskappa + jeans!

Vit T-shirt, Dagmar, 595 kr. Girlfriendjeans, Cubus, 499 kr. Guldpläterade mässingsörhängen, Alcozer & J, 1880 kr. Solglasögon, Spektre, 1599 kr. Benvit fuskpäls, Monki, 1000 kr. Vit fuskpälsjacka, & Other Stories, 1750 kr. Vita stövletter, Tory Burch, 2212 kr (60% rabatt!). Vitt läderbälte, & Other Stories, 290 kr.

Svart polotröja, Odd Molly, 2295 kr. Ljusblå skinny jeans, Levi’s, 1099 kr. Blå fuskpälskappa med huva, Cubus, 699 kr. Marinblå fuskpäls, Jacqueline de Yong, 400 kr. Silverstövletter, River Island, 849 kr.  Silverväska, Proenza Schouler, 9844 kr. Vattenfast gel-eyeliner, Maybelline, 119 kr.

Foto All-About-Fashion

 

2 kommentarer
  1. Hej!
    Jag läser din blogg regelbundet och gillar dina stiltips. Det är dags för mig att köpa ett nytt skärp. Har du något tips på vad att tänka på?
    Trevlig helg!

    1. Hej Karin! Tack för din fråga, ledsen för sent svar. Det beror lite på vad du ska ha bältet till förstås. Men om det är ett mer allround-skärp du är ute efter så skulle jag satsa på ett som är ganska kraftigt, cirka 3,5 cm högt eller mer. Den typen av bälte kan du använda både utanpå kappor och ytterplagg för att ge dem en ny look. Det passar även för att markera midjan till klänningar och utanpå vissa, längre kavajer. Välj inte för kort skärp, utan satsa hellre på en bredd som ger dig möjlighet att laborera lite med själva ”stumpen” eller ”änden” av skärpet. Det går att göra snygga ”loop-knutar” som blir dekorativa om du har lite längd att arbeta med. I färgväg så är väl svart mest användbart, men jag tycker personligen att metaller som guld är väldigt fint. Det är en mer neutral ”färg” än man tror och passar bra till alla färger faktiskt. Dessutom så blir det lite festligare touch till en vardagsoutfit. Du kan välja ett guldfärgat skärp fast som har silverdetaljer i själva spännet. För då passar det oavsett om du har silver eller guld i övriga metaller i din outfit (som blixtlås/dragkedja på jackor, väskor och skor exempelvis). Lycka till!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras