Höstlovsmys

Höstlovet so far: mängder av jobb, några möten, omslagsintervju igår (japp, jag och min bokpartner Sabina kommer att vara på framsidan av en tidning lagom till jul, så kul!), några fotograferingar för kommande blogg/instagramsamarbeten, två pass med styrketräning på Friskis, lämning och hämtning av dotter på gymnastikläger, förberedelse inför Halloween-kalas i helgen, hemmamys med mina nya sköna innetofflor från Flattered (som du hittar här -ADLINK), tända ljus, en kopp kaffe och en gammal kär bok (jag älskar ju Marian Keyes och kan läsa hennes böcker om och om igen, denna kräver lite mer utmaning då den är på engelska, men jag har läst den svenska så många gånger ”Sista chansen” att det går vägen), tända ljus, familjefilmer hemma i soffan OCH lite nätshopping! Nätshopping är mitt sätt att koppla av när alla gått och lagt sig. Här nedan kommer mina shoppingfavoriter för höstmyset:

 

 

2 kommentarer
  1. Åhh, snälla! Hoppas du ser detta trots några dagar gammalt inlägg….dina glasögon? Har fullständigt fastnat i mitt val av glasögon och lämnat tillbaka ett par ursnygga Balmain – nu vet jag ingenting längre. hahahah, hatar när det blir såhär.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras