Att slå knut på sig själv

Det blev inte mycket till återhämtning i helgen, utan jag slog knut på mig själv och hann klämma in följande aktiviteter:
• Hjälpa en väninna med stylinguppdrag inför en viktig middag med finanshöjdare. Vill du också ha hjälp med sådant, kan du kolla in tjänsten Stilakuten här!).
• 40-årsfest för min väninna Jessica.
• Omslagsintervju med underbara Tina Nordström (Mat-Tina) dagen EFTER 40-årsfesten, i ottan på morgonen. Tina kunde bara ses mellan 07:00 och 08:30 på söndag morgon under hela helgen. Alternativet var att göra intervjun på lördag kväll och då skulle jag ju på fest så då fick det bli så här.
• Släktmiddag hos brorsan för min mamma som i veckan fyller år.
• Hämta och lämna de tre barnen till fotbolls- samt gymnastikaktiviteter under både lördag och söndag.
• Deadline på 8 st kortare texter som skulle lämnas in senast lördag.

Maximalt med action och rätt kul händelser alltså. Minimalt med återhämtning dock. Jag tog det lugnt med alkohol för att inte duka under helt. Det blev alltså inget vin eller rajraj för mig denna helg. Jag har kört bil. Varit den ”trista”. Tänk att man alltid måste försvara när man INTE dricker, rätt märkligt faktiskt, eller hur? Hoppas ni hade en fin helg!

Min outfit i lördags: Kleinblå klänning från Jessica Frejs förra kollektion. Lurviga skor med stadig klack från Jennie-Ellen. Väska från Tiger of Sweden/Johnells. Gräsligt amatörmässiga bilder, förlåt! Men det fanns liksom inte tid att rigga med ljussättning och systemkamera och dessutom är det ju mörkt som i graven nu…

Foto All-About-Fashion

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras