Möte med nya försäljningschefen och hemmaoutfit

En av många fördelar med att vara egenföretagare är att du inte behöver klä upp dig när du ska rekrytera folk hehe… Igår hade jag en sån där riktigt jobbig dag, ni vet – uppspänd mage pga mens, svullna fingrar så att jag inte fick på mig vigselringen, lite magsmärtor och dessutom en begynnande vagel (som ännu inte syns) i ena ögat. Dessutom frustrerad över en del saker jag inte orkar trötta ut er med här. Jag hade en jobblunch sedan tidigare inbokad på dagen och var tvungen att strama upp mig outfitmässigt till den, men när jag kom hem ville jag verkligen välja något som var skönt och inte klämde åt någonstans.

Så det blev en härlig kombo av ull och siden! Jag bar min sidenblus från Ahlvar som lite klädsamt fick kika fram under mitt lite mer flotta hemma-myskit av merino-ull från Cubus. Byxorna är tyvärr slutsålda online (men finns kanske i butik), men snarlika från Cubus i samma material, hittar du här. Tröjan från Cubus är också slutsåld, men en lite mer oversized modell klickar du hem här! Mina fluffiga och lurviga innetofflor kommer från Flattered. Så där såg jag ut när jag bjöd hem Netstyles nya försäljningschef på middag hemma hos oss igår. Men jag var åtminstine sminkad, hehe…

Den nya försäljningschefen hade dock pennkjol, en snygg knytblus och Chanel både på fötterna och runt halsen. Hon har arbetat i ledande positioner inom finans länge och kommer att bli både ett utmärkt komplement till mig samt en stor tillgång och ny resurs för Netstyle, som i nuläget behöver växla upp för att växa ytterligare och ta sig in i 2019 med emfas och bravur.

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras