Skynda fynda! 20% rabatt på Jotex

Om du vill passa på att shoppa något fint till hemmet så bör du göra det redan idag. Jag kan erbjuda en finfin rabattkod som ger dig 20% rabatt på hela ordern, inklusive mattor och möbler. Använd koden JOTEXXMAS när du checkar ut. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Endast en gång per kund.

Exempelvis kan det vara ett bra läge att pimpa hemmet inför jul med mysiga mattor, möbler eller accessoarer. Jag önskar mig följande produkt i julklapp från Jotex,en njurformad, mörkröd sittpuff klädd med sammet, kostar 4499 kr (och så 20% rabatt på det!). Fördelen med en sån här möbel är framförallt att den är enkel att placera och flytta. Jag ser framför mig hur barnen (eller tomten!) sitter på den när vi delar ut julklappar och det ofta är trångt i soffan. Eller hur jag själv drar fram den när jag ska klä granen och vill ställa ifrån mig pyntet. Eller hur den kan få plats i hallen när vi ska sätta på oss skorna. Den har flera användningsområden. Och så är den förstås väldigt snygg och dekorativ, även efter julen är slut!

Här kommer fler av mina shoppingfavoriter för hemmet från Jotex sortiment som du kan passa på att fynda nu innan rabatterbjudandet går ut den 18 nov vid midnatt (OBS! Priserna som anges är de INNAN rabatten är avdragen):

Handgjort soffbord av mässing, 5499 kr, klicka här.

Ljusstake av mässing, 499 kr, klicka här. Poster med coolt fototryck, 299 kr, klicka här. Kuddfodral av sammet med julmotiv, 149 kr, klicka här. Kuddfodral med fuskpäls, 199 kr, klicka här. Påslakanset, två delar, 299 kr, klicka här. Väggdekoration i form av en blå dahliablomma, 1199 kr, klicka här. Mugg med hundmotiv och gulddekor, 79 kr, klicka här. Lyxig gammelrosa sammetsschäslong, 6999 kr, klicka här.

Pampigt matbord med snidade träben, 8999 kr, klicka här.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras