Hinder, hopp och linssoppa

Härlig helg med kvalitetsmys med barnen, främst mina minsta (tvillingarna) eftersom resten av familjen var på fotbollscup med övernattning. Mina planer var att rensa ut källaren + vinden och alla KLÄDER och skor som vi proppat dit, jag ska köra igång min gamla bloppis igen, fast flytta den till Netstyle-domänen (håll utkik!). Men jag var helt ärligt så slut i helgen att jag inte ens orkade börja. Det jag har gjort denna helg är att äta shitloads of onyttigheter (kanelgifflar, chips, milkshake, tacos, jordnötsringar), skjutsa barn till diverse aktiviteter, skriva på en trendguide (som skulle ha lämnats förra veckan) och hetskollat på en ny serie på Netflix, ”Bodyguard”.

Jag har en hel del hinder att ta mig an denna vecka, jobbmässigt. Men även privat. Behöver revidera kosten och mitt träningsupplägg eftersom det blivit för mycket stillasittande senaste tiden. Jag skräms däremot inte av hinder i livet utan tar sats och hoppar och hoppar tills jag kommer över! Man mår bara bra av utmaningar emellanåt, det krävs för mig för att jag ska hitta skärpan och känna mig tillfredsställd och ha gjort nytta.

Eftersom det har blivit en del skitmat i helgen så tänker jag fokusera på vitaminer och mineraler i veckan för att balansera ut lite. Jag har gjort storkok av en röd linssoppa som jag tror jag tipsat om tidigare. Minns tyvärr inte andelen av varje ingrediens, men du kan säkert höfta som passar dig bäst: olivolja, pressad vitlök, hackad gul lök, lite tomatpuré, passerade tomater, vatten, lite buljong (om du vill), valfria kryddor (jag gör salt och citronpeppar), röda linser. Fräs upp lök och vitlök i olja, sedan i med tomatingredienserna + vatten, låt koka upp lite sen i med linserna och så ska det småputtra i minst en timme. Smaka av under tiden. Sedan häller jag upp allt i en stor bytta, in i kylen och så tar jag så pass mycket jag behöver för varje portion som jag sedan micrar under lock. Mättande och är varmt och gosigt i magen. Det blir en hel del broccoli och C-vitamin denna vecka också, för att jag KÄNNER att kroppen behöver det! Jag tänkte faktiskt pausa rött kött ett tag också. Jag är ingen taliban direkt gällande sånt, älskar ju kött, men just nu – nä, det får vara nog ett tag.

Gammal outfitbild: skinnjacka från By Malina, scarf från Marc Jacobs, blus från Lindex, väska från Caroline Svedbom, jeans från Cubus, du hittar dem här för 499 kr //adlink// och sneakers från Chanel.

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras