En helg med löpning, hemmabio och fotboll

 

Jag har kommit igång rejält med träning och rutiner nu vilket känns skönt i kroppen. Löptränar minst varannan dag och försöker även klämma in några pass på gymmet varje vecka. Igår kutade jag 8 km och idag blev det en isig powerwalk på hala och livsfarliga stigar här i Norrviken med en väninna. Dessutom logistikfixande med fotbollsmatcher och hemmabiomys (vi ville att barnen skulle se ”Benjamin Button” eftersom vi tycker den är så sevärd men glömde bort att de minsta inte hänger med att läsa den svenska texten så snabbt så det blev en del direktöversättning… Ni som vet, vet). Och så började jag och maken att se ”Narcos” på Netflix som är riktigt spännande och verkar välgjord.

Nu är det söndagsmiddag som gäller för våra barn + en playdate och sen är det läxläsning och kvällsjobb som gäller för mig + sen middag med maken. Vi äter ofta med våra barn på helgerna men just idag hoppar vi det. Och då blir det supersen middag framför teven. En slacker-lyx av vuxenformat som vi unnar oss emellanåt. Och så dricker vi Pepsi Max. Och somnar i soffan, haha… Livet som medelålders!

Nästa vecka är full av kul grejer. Möte med ny bloggare här på Netstyle (ni vet nog vem det är, jag hoppas bloggen kommer upp innan helgen!) ett filmat samarbete som blir riktigt bra (om vi får till redigeringen vill säga… rörliga format är mkt mer tidskrävande än man tror) och så fyller jag år på torsdag.

Jag har inte glömt att svara på era frågor från frågestunden, har bara inte hunnit, det kommer under de närmaste dagarna! Hoppas ni haft en skön helg.

Min fuskpälsjacka kommer från Jofama. Solglasögon Dolce & Gabbana, väska från Marc Jacobs och vinterboots från Inuikii. 

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras