Spring personalities – 20% rabatt hos Jotex, snabba på!

Nu har jag glädjande nog möjlighet att erbjuda er bloggläsare 20% rabatt på hela Jotex sortiment! Använd koden SS19NEWS när du checkar ut. Rabatten går ut på söndag den 20 januari vid midatt, så ni måste snabba er… Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden. Till våren har Jotex en kampanj som de döpt till ”Spring Personalities”, som visar 4 olika inredningsstilar och personligheter: Sophisticated spitit, Botanic bold, Modern chic och Mix master. GISSA vilken av dessa stilar som passar bäst in på mig? Mitt spontana svar hade förstås varit att svara ”allt med rosa, sammet och mässing!”, alltså Modern chic. Men helt ärligt så ser ju inte vårt hem ut så. Även om jag hade ÖNSKAT att det var så, haha, men det är ju bara mitt dressingroom som ser ut så (och dottern Elsas flickrum). Resten av vårt hem går i sobra, grå och naturfärgade toner med både varma och kalla metaller som accenter, i kombo med en del gröna växter, någon ljus pastell och vitt. Alltså Sophisticated spirit! Här kommer lite inspirerande collage med bilder från vårt hem, kombinerat med snygga saker du kan köpa på Jotex för att få denna stil. Enjoy!

 

Vårt vardagsrum är helt och hållet inrett för slappa stunder och lugn och ro. Grått kuddfodral med knutstruktur, Jotex, 299 kr. Kuddfodral av sammet, Jotex, 49 kr. Vit pläd av fuskpäls, Jotex, 599 kr. Solformad spegel, Jotex, 1699 kr. Soffbord med mässingsplätering, Jotex, 5999 kr. Poster med tigermotiv, Jotex, 299 kr. Tresitssoffa med divan, Jotex, 24.999 kr.

En klädbyst, fluffig tjock matta och ljusslingor är andra viktiga detaljer i mitt hemmakontor!

 

På vårt hemmakontor har vi en kakelugn, en skön soffa för gäster att sitta i och en tavelvägg. Kuddfodral med stjärna, Jotex, 69 kr. Randigt kuddfodral, Jotex, 79 kr. Spegel med kraftig guldra, Jotex, 199 kr. Guldfärgad väggdekoration, Jotex, 449 kr. Naturfärgad 3-sitssoffa, Jotex, 8499 kr.

 

Vårt lantkök är litet, men platsbyggt av massivt trä och charmigt! Här tillagar vi maten och äter ibland frukost vid köksön på barstolarna, medan vi dukar upp för middagar för många i matsalen utanför köket. Glasvas, Jotex, 129 kr. Kökshandduk, Jotex, 79 kr. Barstolar, 2-pack, Jotex, 1998 kr. Marmorfat med kant, Jotex, 349 kr. Poster med bladmotiv, Jotex, 299 kr.   Matbord, Jotex, 8999 kr.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras