Snökaos och bullbak

I princip helt insnöad inomhus. Vad gör man då? Bakar bullar förstås! Men nu är bullbaket avklarat och jag behöver ta tag i dagens motion: skotta tung blötsnö (för att överhuvudtaget komma ut med bilen), sedan skjutsa barn till aktiviteter samt hinna med ett träningspass på Friskis. Och därefter hem för att inte gå ut något mer idag! Ikväll tänder vi brasan och myser i soffan framför Ozark (säsong två, väldigt spännande!) på Netflix.

Igår tog vi en härlig långpromenad med vänner i skogen här i närheten. På kvällen var det inflyttningsfest hos några andra vänner som precis köpt ett hus som de renoverat och flyttat till bara några hundra meter från oss. Barnen åkte pulka på deras tomt efter mellon, i beckmörkret, haha! Ungar hittar alltid på sätt att roa sig i snön.

Hur klarar ni så här snöiga helger? Håller er inomhus eller åker skidor, gör annat skoj?

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras