Galapeppar med Grammy Awards

På onsdag ska jag gå på flott beautygala, för då är det Daisy Beauty Awards. Det ser jag verkligen fram emot, jag har prioriterat bort all tänkbar glamour senaste tiden på grund av jobb och familj. Men just på onsdag tänker jag välja lösögonfransar, fixade naglar, högklackat och en fab outfit! Jag är dock lite ringrostig gällande att fixa i ordning mig inför galor (något jag var bättre på tidigare) och en outfit har jag ännu inte lyckats fixa (men har ju några dagar på mig). Tar lite inspiration från Grammy Awards som nyligen var i USA! Här kommer några av de jag tycker lyckades bäst på röda mattan:

Från vänster: Tracee Ellis Ross (yes, hon är dotter till DEN Diana Ross!) klär sig alltid kul och brukar synas på couturevisningarna i Paris för att leta nya kreativa outfits. Här i en grön kostym från Ralph & Russo. Katey Musgraves skira Valentinodröm är fantastisk. Jag är alltid svag för höghalsade, långärmade paljettklänningar, därför gillar jag Camilla Cabellos blåsa från Armani Privé. Ska man bära tråkigt svart på röda mattan måste det vara en klänning med dramatiskt snitt, som den raffinerade variant från Tom Ford, som Guliana Rancic bar.

Ashlee Simpson i fantastisk silverglittrande outfit med fjädrar från Georges Chakra. Katy Perrys fulsnygga klänning från Balmain tyckte många var gräslig, men jag gillar det faktum att Katy aldrig kör trista och säkra kort på röda mattan (typ långa spetsklänningar med sjöjungfrusläp). Michelle Obama i coolt tvådelat set (modepyjamas minsann som jag ÄLSKAR!) från Sachin & Babi. Lady Gagas silverskimrande Celine-klänning med XL-volang var väldigt fin, även om jag är tveksam till den där utväxten i håret och ”ofixade” nonchalanta frisyren. Så där ser liksom jag ut i håret en måndagsmorgon när det gått fler än sex veckor sedan färgning…

Bilder från InStyle och Harper’s Bazaar

 

 

 

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras