Drömresmål och alternativt yrke

FRÅGA: Hej! Vad kul, jag gillar frågestunden. Vilket/vilka yrken skulle du ha om du inte var journalist? Vilket är ditt drömresemål? Tack för inspirerande inlägg i bloggen för oss som inte är 20 längre. Kram Karin

SVAR: Hej Karin! Jag kan tänka mig en massa yrken istället för journalist: skodesigner, konditor (jag älskar att baka och pilla med dekorationer och frosting mm, rätt duktig på att göra kakor och pepparkakshus mm), romanförfattare. Så länge jag får hålla på med något kreativt som innebär skapande i någon form är jag nöjd. Det är ynnest att kunna få göra det jag gör idag och dessutom livnära mig på det!

Mitt drömresemål är Fiji. Exotiskt så det förslår och ligger så sjukt långt bort. Svindyrt att åka till förstås och troligen kommer jag kanske aldrig att ta mig dit, men jag har det som ett absolut mål i livet. Av de bilder jag har sett så verkar det ju vara paradiset på jorden. Jag flyger ju väldigt sällan så om jag någon gång ska göra det för en utlandssemester så kan jag kanske vänta några år och sedan åka jättejättelångt bort! Men då vill jag ha med mig hela familjen. Får sätta igång och spara helt enkelt…

Tack för att du läser bloggen och gillar den och även tar dig tid att kommentera! Kram tillbaks, Charlotta

 

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras