Fransfix och garderobsplanering

Jag har under en tid inte prioriterat varken utseendet eller mina kläder, på grund av en hektisk period. Men nu ska jag faktiskt ägna lite egotid åt ytliga saker!

Jag har hunnit träna två gånger denna vecka, jag fixade naglarna hos Frida häromveckan, jag fixade ögonfransförlängning igår hos Michaela på Lash Design och idag ska jag få pedikyr, eller rättare sagt medicinsk fotvård -alltså the real deal då man verkligen tar hand om fötterna från grunden.

Snacka om att det gör skillnad med lite mer ”ögon”! Ser direkt mycket piggare ut.

Och så ser jag äntligen ljuset i tunneln gällande skisserna och planeringen av mitt dressingroom på tredje våningen i huset! Har nu gått igenom med arkitekten hur klädhängena ska placeras, var skorna ska stå och hur väskorna ska visas/förvaras. Jag har ju betydligt mycket fler skor än väskor så vi fick revidera första utkasten till planering/ritning.

Mycket kul som händer på sportlovet också, jag ska få spendera kvalitetstid med min familj på hotell vilket känns superlyxigt! Och så en del middagar med vänner.

Så här ser det ut nu i mitt dressingroom: tak, golv och väggar klara, allt annat saknas, haha…

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras