30% rabatt på Hotell J!

SAMARBETE MED HOTELL J

Häromveckan smet jag och familjen iväg på en så kallad ”staycation”, ni vet, då man unnar sig ett break och semestrar/kopplar av i sin egen hemstad. Det blir ju ofta samma effekt som att åka bort lite längre, eftersom själva miljöombytet är härligt plus att det är ljuvligt att få bli ompysslad, sova ut i sköna hotellsängar, äta tiotusentals vällagade kalorier osv.

Vi valde hotell J i Nacka, som jag aldrig bott på förut. Däremot har jag ätit på deras restaurang vid ett flertal tillfällen. J är ett utmärkt ställe att besöka på våren eller sommaren då det blivit liiite varmare, eftersom du kan ta dig hit med båtar som går från Slussen och stannar precis vid restaurangen. Det är rätt oslagbart att sitta på deras uteservering med en filt omsvept runt axlarna och ta en dagens och titta ut över Strömmen i Stockholm.

Nu kan du som bloggläsare passa på att boka ditt eget besök här, till superbra pris dessutom! Du får hela 30% rabatt på vistelser från den 8 mars till den 31 maj. Erbjudandet är bokningsbart fram till den 15 mars, så skynda att fynda. Ange koden FLINKENBERG – du bokar din vistelse här.

När vi var på besök gick det inte att sitta ute men vi maxade myset inomhus istället i deras trevliga restaurang som är belägen vid vattnet, ett kort promenadavstånd från själva hotellbyggnaden. Här sprakade elden i öppna spisen och vi kalasade på Toast Skagen, högrevsburgare, skreitorsk och brownie med popcornglass, torkad choklad och salt karamellsås samt varma hjortron med brynt smör-glass, vaniljfudge och sockerkakskrutonger (hello!).

Nöjd åttaåring med sina chicken wings till förrätt. OBS! Om du ska beställa denna rätt till dina barn så be gärna om en portion utan den väldigt starka såsen, som var i vassaste laget även för oss vuxna.
Jag och min man är lite larvigt förtjusta i klassikern Toast Skagen. Vi skulle kunna äta den som varmrätt också.
Torsken serverades med forellrom, musselvinaigrette och blomkål. Jag väljer ofta fisk på restaurang eftersom jag sällan tar mig tid att tillaga det hemma.
Popcorn med salt karamellsås är fantastisk dessertupplevelse, det ska jag bjuda på till efterrätt nästa gång vi har middag!

På den närliggande Tornvillan intar man frukost.

Vi var fortfarande mätta efter gårdagens matorgie, men fick ändå i oss lite scrambled eggs, bacon, croissanter och pannkakor med Nutella (av någon anledning går just det sistnämnda alltid ned när man är på hotell med barn!).

Det går även fint att slå sig ner och läsa morgontidningen i lugn och ro. Ja, om du inte är där med tre rastlösa barn, vill säga…

I hotellets huvudbyggnad finns en mysig lounge där du kan sitta och mysa framför brasan, eller läsa en bok i sofforna. Ja, eller kolla igenom instagram om du hellre är på det humöret.

Så här ser det ut sommartid! Visst blir du lite sugen…?

 

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras