7 outfits att inspireras av, för vecka 14

Äntligen dags för ny vecka igen och därmed – nya klädutmaningar! Här får du styling- och shoppingtips för måndag till fredag. No more garderobsångest! Planera i lugn och ro för den kommande veckan. Antingen shoppar du i din egen garderob med hjälp av inspirationen du får här, eller så klickar du hem något av tipsen här nedan. Lycka till!

MÅNDAG

Kostymbyxor och fin skjorta kontrasteras mycket coolt med en snygg skinnjacka. Lägg en slant på en välsittande skinnjacka, det är ett plagg du kommer att bära väldigt länge om kvalitén håller. Stylingtips! Stövletter ger ett tuffare intryck än pumps och matchar skinnjackans attityd väl.

 

TISDAG

Tuffa till dina vanliga, slitna blåjeans genom att rulla upp byxbenen och låta silvriga boots få huvudrollen. Våga satsa på ett ytterplagg med attityd. Nu och några månader framåt är en kort period på året då vi kan ha lite roligare kappor och jackor som är stylish men inte kräver att vara supervarma, utnyttja det! Stylingtips! Bär en aftonväska en vanlig tisdag, så ger du dina jeans lite mer glammig attityd.

ONSDAG

En kostym i härlig juvelfärg som vinrött, smaragdgrönt eller djupblått blir mindre förutsägbart än en grå eller svart. Välj sneakers till och snåla inte med smycken, ju fler – desto snyggare! Stylingtips! Se hur fin effekt du kan få med ett dekorativt, längre band som skärp istället för ett vanligt bälte. Du kan sy ett själv genom stuvbitar från en tygbutik.

TORSDAG

Redo för afterwork i snygg kjol i stark färg! Välj gärna en asymmetrisk modell. Polotröjan gör att outfiten inte känns för uppklädd under kontorstid. Du kan byta skor på kvällen från lågklackat till högklackat för att markera utgång. Stylingtips! Crossover-väskan ska bäras så här, på ena höften. Bonus är att du har överblick över den så att ingen klåfingrig typ stjäl något ur den…

 

FREDAG

En cool lackbyxa blir lite mer ”städad” om du bär konservativa detaljer som vita, lågklackade pumps till, en randig skjorta och en klassisk trenchcoat. Stylingtips! Tre halsband samtidigt i lite olika längder blir en fin detalj!

LÖRDAG

Finmiddag i romantisk långklänning med knytdetalj runt halsen. Stylingtips! Accessoarerna behöver inte alltid matcha varandra, det kan vara fint att ta upp olika färger från klänningens på skorna och väskan.

 

SÖNDAG

Strosa runt på stan i bohemisk poncho/kaftan och jeans. Stylingtips! Etniskt mönstrade plagg blir ofta mer spännande om du bär dem ihop med ett kraftigare bälte för att markera midjan.

Foto All-About-Fashion

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras