Bleka pasteller och jeans

Äntligen är gatorna torrsopade så att jag man kan börja använda anständiga skor och kläder igen! Jag firade in våren häromdagen genom att bära beige pumps (utan strumpor, var dock liiiite kallt kan jag erkänna…), jeans och en ofodrad kappa. Jag känner att min klädstil har changserat totalt efter den här vidrigt långa och hopplösa vintern och nu riktigt längtar jag efter att kunna klä mig chict och classy igen och inte bara lufsa runt i täckjacka och UGGs.

Mina skinny jeans (jag har stl W28/L32) är en kär favorit från Cubus och dom hittar du här. Pumpsen är nya, från ortopediskt utvecklade lyxmärket Stinaa J. De har en patenterat framtagen sula som göra att du inte får lika ont i fötterna som av vanliga, högklackade skor. Ett plus är att undersulan är guldfärgad! Observera att storlekarna är små i Stinaa J:s modeller! Jag har storlek 41. Hade nog klarat mig med 40,5 dock, men det var slutsålt i butik. Jag brukar ha storlek 40 i skor. Tröjan är också från Cubus, dock äldre säsong. Ullkappan är från Jofama, du hittar den här (någon undrade på instagram vilken storlek jag har i kappan, det är en 38). Väskan är en rolig sak från Caroline Svedbom. Det är för övrigt ett kul tips, att bära en festlig väska till en vardagsoutfit, så lyfter du hela looken på ett enkelt sätt. Glasögonen kommer från Dolce & Gabbana.

 

Bilderna är tagna med min Olympus Pen. 

 

 

 

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras