7 outfits att inspireras av, för vecka 15

Då var det dags för ny vecka igen och därmed – nya klädutmaningar! Här får du styling- och shoppingtips för måndag till fredag. No more garderobsångest! Planera i lugn och ro för den kommande veckan. Antingen shoppar du i din egen garderob med hjälp av inspirationen du får här, eller så klickar du hem något av tipsen här nedan. Lycka till!

MÅNDAG

En kort period nu kan du bära både vinterplagg och sommarplagg samtidigt. Håll värmen med en snygg kappa, gärna med pälsmuddsdetaljer – och så satsar du på bara ben och öppna skor! Om du inte ska vara utomhus för länge vill säga… Stylingtips! Kontrastera även genom att bära en kraftigare arbetsväska ihop med festliga kvällsörhängen.

TISDAG

Med en klassisk, herrliknande kostym i garderoben är du alltid välklädd, oavsett säsong eller vilka trender som gäller i nuläget. Vita spetsiga pumps tar upp den vita toppen och gör looken mer feminin. Stylingtips! För att få en mer avslappnad look så väljer du en enkel T-shirt som topp under kavajen.

ONSDAG

Har du fina blommiga sommarplagg som du inte använt på länge? En blommig, vadlång kjol får ett helt annat uttryck när du kombinerar den med en bylsigare, stickad tröja och sköna sneakers. Stylingtips! Du kan även bära en blommig klänning under, som du downdressar på detta sätt och ”gör om” till kjol.

 

TORSDAG

Feminina outfits behöver inte vara gulliga utan kan signalera pondus och attityd, särskilt när du stylar dem så här! Lackstövlarna ger edge och väskan får du gärna leta efter på second hand för att få den där äkta, slitna tantlooken. Moderna solglasögon bryter av fint, liksom ett brett bälte ovanpå kavajen. Stylingtips! Kavajen behöver inte vara knäppt, titta här hur intressant det blir då man får se de olika plaggen under kika fram.

FREDAG

Ska du iväg på fest efter jobbet, eller vill du ”bara” vara lite extra fin denna fredag? Satsa på en mönstrad kombo av eleganta byxor ihop med en supertjusig och voluminös blus! Förstärk det kvinnliga med en turban eller ett dekorativt diadem eller hårsmycke. Och slösa med juveler! Stylingtips! Om mönstrat inte är din kopp te blir denna kombination lika fin om du väljer olika färger i en snarlik färgskala, exempelvis röda byxor, rosa blus, beige skor.

LÖRDAG

Nu är det hög tid att välja mönstrade maxiklänningar, eller klänningar som slutar på halva vaden, alltså midilängd! En rejäl handväska rymmer dessutom ett par sneakers eller ballerinas som du kan byta om till när du känner att fötterna har gjort sitt i de höga klackarna Stylingtips! Bryt av hela looken med ett udda bälte – och din klänning får ett helt nytt liv!

 

SÖNDAG

Denim on denim är inte så läskigt och svårburet som många tror. Välj gärna en jeansjacka som är figursydd för att undvika Byggare Bob-silhuetten som annars kan uppstå… Stylingtips! Att hänga ytterplagget så här, som en mantel över axlarna, gör direkt att du ser fashionista-stylad ut. Dessutom enkelt att ta av och på under/efter promenader i vårsolen.

Foto All-About-Fashion

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras