Hej välförtjänt påsklov!

Exakt så här välarrangerad tänkte jag att min middag ska se ut ikväll.

Nä, nu tar vi väl både helg och påsklov, hörrni? Det här blev en lång och intensiv arbetsvecka för min del. I måndags gjorde jag ett kul inredningsjobb hemma hos Tess Merkel Solomons och Kenny Solomons. Jag känner dem båda sedan tidigare eftersom vi tränade ihop för flera år sedan. De är riktigt härliga och avspända människor, väldigt vänliga med skön energi.

Medan Tess och fotografen var ute och tog lite bilder inomhus var jag inne hos dom och fixade inför de interiöra bilderna. Kul bonusinfo: jag hittade en fin tavla/bild utskriven på kartonnage som inte satt på väggen. Den föreställer Tess och det är Lina Hedlunds man Nassim som har fixat den så där coolt i Photoshop. Tyckte den skulle göra sig väldigt bra ihop med andra saker på en bild, vilket jag förklarade för Kenny – men visste ju inte hur jag skulle lyckas montera den på väggen. ”Har ni någon typ gaffatejp? Eller häftmassa?” undrade jag, eftersom jag fattade att det inte gick att ordna någon permanent lösning utan enbart temporär. Men innan jag hann reagera hade Kenny fixat en limpistol (typ) och kluttade på, på baksidan, höll upp den och bara ”where do you want it? Here?”. Min man hade DÖTT om jag hade tagit ett sånt beslut bakom hans rygg och liksom LIMMAT fast ett konstverk på väggen, haha!

Och i tisdags så höll jag som sagt i en pressfrukost åt Akademikliniken. I onsdags och torsdags satt jag hemma och skrev klart en del texter. Fast större delen av tiden satt jag och pillade med skisser till inredning för vårt hem. Mycket som ska göras om nu! När man jobbar så mycket med inspirerande människors vackra hem blir man själv påmind om hur eftersatt ens eget boende är, haha… Så nu är det projekt göra om hemma som gäller! Måla väggar och lister, nya möbler, växter, textilier, tavelväggar – rubbet. Ni har väl inte missat att jag startat ett nytt instagramkonto för övrigt, som enbart har med mitt sekelskifteshus och inredning att göra? Följ @netstyle_home så blir jag glad!

Och imorse var det pressfrukost för Himlas nya avdelning på NK. Ett mecka av vackra linnetextilier, kuddar, täcken, servetter, dukar, handdukar, doftljus, ljuvligt porslin. Jag träffade flera kollegor där från mina år i branschen, vilket var roligt!

Det fanns en himla massa fina servetter och dukar på Himla-butiken!

Bland annat träffade jag Susanne och det jag såg direkt var ju hennes fantastiska skoooor! Glittriga rosa sneakers. Jag var tvungen sätta mig på huk och ta en närbild på dom. Hon berättade att de är köpta i Paris och bland de dyraste skor hon äger, de kostade något på 5000 kr men hon har burit dem väldigt mycket i två års tid och de är fortfarande i gott skick, varpå PPA:n (Pris Per Användning) ändå får klassas som okej.

Som egenföretagare sitter jag ju rätt isolerat hemma (även om jag ääälskar det), så det är nyttigt för mig att lämna hemmakontoret ibland!

Frusit har jag gjort denna vecka! Sitter med lätt täckjacka och scarf inomhus. Och tittar ut på snöandet (!) utomhus…

Om någon undrar hur träningen går så är det lite sisådär med det fokuset nu! Mycket på grund av hektisk jobbpeak (som kommer lugna sig efter någon månad), men även för att jag drabbats av otäck hälsporre och har haft svårt att ens stödja på ena foten. Behöver förstås kolla upp ordentligt, men har rullat små strumpor och lagt som stöd under hålfoten… Ja, jag ska ska ordna ordentligt ilägg. Men det får bli till helgen.

Härlig inspiration till påskdukning från Rörstrand. Bild från Ek PR.

Nu: prosecco och familjemiddag. Nästa helg blir det slottsvistelse minsann! Jag ska även göra lite påskpynt med barnen, duka vackert och baka något smaskigt. Hur ser dina påsklovsplaner ut?

 

 

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras