7 outfits att inspireras av, för vecka 16

Tiden rinner iväg minsann! Dags för ny vecka igen och därmed – nya klädutmaningar! Här får du styling- och shoppingtips för måndag till fredag. No more garderobsångest! Planera i lugn och ro för den kommande veckan. Antingen shoppar du i din egen garderob med hjälp av inspirationen du får här, eller så klickar du hem något av tipsen här nedan. Lycka till!

MÅNDAG

Jeans och mönstrad kavaj når ytterligare en stilnivå om du väljer en matchande topp undertill. Stylingtips! Vik upp jeansen på detta vis (OBS! Kräver att de är lösa från knäna och nedåt i modellen/storleken) och välj skor med denna urringning framtill så ser benen per automatik liiite längre ut!

TISDAG

Skinnjacka och rosa tyllkjol? Alltså kan det bliii snyggare?!  Stylingtips! Du kan utan problem bära sneakers till denna outfit! Den uppklädda känslan i kjolen blir fin kontrast till gymnastikskorna och den tuffare jackan.

ONSDAG

Höghalsad klänning är toppen när det fortfarande är lite kyligt i luften! Bär en oversized kavaj för en mer casual look. Stylingtips! Kavajen kan du fynda på herravdelningen i second hand-butiker.

TORSDAG

Känns det för tidigt med spetsklänning så kan du styla den ihop med kavaj och stövlareller kängor för att den ska kännas mer on point. Stylingtips! Häng väskan på detta vis så behöver du inte knäppa kavajen, utan då fungerar väskan som ”skärp”.

 

FREDAG

Fira långfredagen med riktigt gula byxor och en snygg figurformad topp, som känns mer uppklädd än en voluminös topp. Stylingtips! Håll plaggens karaktär enkel (även skor och väskor) men se till att de är i starka färger och mönster, då blir balansen bäst!

LÖRDAG

Påskparty på G! Välj en fluffig fuskpäls (helst i gult förstås) som gör att du håller värmen till och från festen, då gör det inget att resten av outfiten inte är lika påklädd. Stylingtips! T-shirt och jeans blir superfint ihop med fina örhängen och juvelfärgade sidenpumps, som egentligen är avsedda för typ galafest. Kontraster är alltid coolt!

 

SÖNDAG

Gör dig redo för skön promenad i gåvänliga sneakers och jeans! Stylingtips! Att låta en skjorta titta fram så här under en tröja ger ett propert och väldressat lager på lager-intryck. Du kan även rulla upp ärmarna på tröjan men låta skjortan vara kvar som långärm för att markera olikheterna i plaggen.

Foto All-About-Fashion

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras