7 outfits att inspireras av, för vecka 17

Så här i slutfasen av påskfirandet är det ju utmärkt att se över klädsituationen därhemma! Har du struktur i din garderob? Vet du vad du passar i? Vet du vad du redan har för härliga fynd hemma och vad du behöver komplettera med? Inventera – sedan är det dags för att inspireras! Här får du styling- och shoppingtips för måndag till fredag. No more garderobsångest! Planera i lugn och ro för den kommande veckan. Antingen shoppar du i din egen garderob med hjälp av inspirationen du får här, eller så klickar du hem något av tipsen här nedan. Lycka till!

MÅNDAG

Annandag påsk-tjusig i bleka gula pasteller och smutsigt ljusblått! Nu är hög tid att frossa i trenchcoats, det är tillräckligt varmt för det och trenchcoaten är en typisk vårkappa. Vita skor förstärker vårkänslan. Stylingtips! Att stoppa in den stickade, bylsiga tröjan framtill gör att du skapar en spännande silhuett.

 

TISDAG

Tillbaka på jobbet som en cool katt iklädd jeans och höga stövlar. Har du en jacka med fransar – använd den! Annars kan du leta efter någon bland tipsen här. Den händige kan förstås köpa lösa fransar i en tygaffär och sy på en vanlig kavaj som finns hemma. Stylingtips! Bär en liten handväska i helt avvikande färg så blir denna outfit med ens mer spännande.

 

ONSDAG

Flera nyanser av blått i samma outfit blir hur snyggt som helst! En lite sportigare jacka dämpar den uppklädda känslan av den fina klänningen. Stylingtips! Stövletter eller kängor gör att denna outfit känns mer vardag. Byt till vanliga pumps om du ska på after work eller vill göra den mer festlig (den ändrar även karaktär direkt när du hänger av dig jackan).

TORSDAG

Balla mönstrade brallor får spela huvudrollen i denna look! Dämpa ner det livliga genom att bära neutraler till, och välj en basic och enkel tröja för att inte konkurrera med väskan. Stylingtips! Stoppa in tröjan i byxorna för att markera midjan ytterligare, annars blir formen rätt så bred överlag när byxorna är så pass vida.

 

FREDAG

Dags att ta fram sommarklänningen redan nu! Gör den mer våranpassad genom att bära en tuffare jacka till och höga stövlar. Stylingtips! Vik upp kragen på jackan som på bilden så skapar du en mer dramatisk effekt.

LÖRDAG

Härlig ton i ton-outfit som funkar både för en lunch på stan och även på middag senare på kvällen. Strössla med accessoarer och välj gärna en större handväska (som kan rymma mer gåvänliga ombytesskor och andra förnödenheter). Stylingtips! Hasa upp ärmarna på den stickade tröjan för en snygg dragspelseffekt.

SÖNDAG

Rolig mönstermix för en söndagspromenad när du vill känna dig fashion och function på samma gång! Basen är uppklädd, men dämpas med en hoodie av sportigare slag – och sneakers förstås. Stylingtips! Glittriga, tunna kortstrumpor som får synas, är det allra senaste (för dig som inte vill ha såna där osynliga ankelstrumpor i gymnastikskorna).

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras