Inspiration är granne med desperation

Kaos är granne med Gud heter det väl? Samma princip gäller för mig just nu. Jag varvar lugn och harmoni med stress, jäktad blick och känslor av otillräcklighet. Min jobbtillvaro är som stressigast strax innan sommarledighet och julledighet varje år. Inte för att jag som frilans och egenföretagare egentligen har någon ledighet whatsoever att skryta om (däremot helt självvalt så inget jag vill gnälla så mycket över, att jobba så här har mängder av andra fördelar). Men mina samarbetspartners tar ju ledigt och utgåvor ska ”stängas”, deadlines ska hållas och dealar ska sealas innan folk checkar ut.

Vackert porslin från Fyrklövern.

Så parallellt med att sitta och sucka njutningsfullt över vackra inspirationsbilder inom inredning, trädgårdsrosor och dukade bord för att planera hur mitt eget hem ska se ut, så behöver jag skriva artiklar, styra upp samarbeten, instruera nya bloggare (yes, en ny är på ingång, så kul!), se över tekniken, sköta de sociala medierna och försöka vara en okej morsa.

Fantastiska bäddtextilier från Chamois.

Just ja, inte glömma bort att ta hand om mig själv också! Men det har jag faktiskt varit hyfsat bra på senaste tiden, även om jag inte bloggat så specifikt om det. Jag tränar flera gånger i veckan nu och försöker även se över sömn och kost. Kosten har jag gått lite sådär under påsken, men sådant kalkylerar jag med nuförtiden. På ett år jämnar det liksom ut sig. Man kan inte äta resten av tiden som man gör under påsk, det fattar ju de flesta (sedan gäller det att efterleva denna teori i praktiken, hehe).

Bild från Kap Verde, från vår bok ”Ditt livs form – med 80/20-metoden”. Foto: Magnus Ragnvid

 

 

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras